Een Italiaanse geschiedenis

1878 Er was eens een kleine apotheek in Firenze …

Henry Roberts ontdekt de formule van Boro-Talcum: Had hij zich toen al kunnen inbeelden dat dit witte poeder meer van vijf generaties lang de huid van de Italianen zou verwennen?

1904 Echte emoties verpakt

Borotalco wordt verpakt in de historische groene verpakking en is algauw te vinden in tal van Italiaanse huishoudens. .
Alle Italianen koesteren herinneringen aan deze iconische verpakking! Emoties die even typisch als authentiek zijn!

1915 Borotalco is voor het hele gezin

De historische Borotalco posters.
De reclamecampagnes uit deze periode zorgen ervoor dat Borotalco bekend wordt, en vooral: erkend voor zijn weldoende effecten. Borotalco is de perfecte aftershave voor hem, een zacht poeder voor haar en een verfrissend en verzachtend poeder voor de kinderen .
Vandaag nog , heeft het talkpoeder, net als vroeger, duizend en één toepassingen.

1929 Uniek en niet na te bootsen

Velen proberen dit grote succes na te bootsen. Maar uiteindelijk krijgt de geschiedenis het laatste woord: : GEEN BOROTALCO ZONDER ROBERTS! Niet waar ?

Jaren 90 Geboorte van het Borotalco productgamma.

Het originele parfum van Borotalco is vandaag nog altijd hetzelfde! Je herkent het in onze vloeibare en vaste zeep, deodorant, badschuim en doucheschuim. Er bestaat een Borotalco voor elke gelegenheid. Borotalco boekt weer een groot succes! !

1999-2003 Borotalco boekt weer een groot succes!

Dankzij de nieuwe Borotalco deodoranten met natuurlijk micro-talk kunnen ontelbare gezinnen eindelijk " halte aan de transpiratie! roepen. "

2004 100 jaar, zonder het te voelen!

Borotalco viert zijn verjaardag met een tentoonstelling: de tijd vliegt, maar grote merken blijven! Nieuwe productgamma’s zien het daglicht om nog beter tegemoet te komen aan ieders wensen. Welk Borotalco-type ben jij eigenlijk?

2011 Gelukkige verjaardag, Italië!

Italië viert zijn 150ste verjaardag en Borotalco, dat Italie heeft zien groot worden, was ook van de partij. We vierden deze verjaardag allemaal samen in Turijn. Want eigenlijk is elk Borotalco-product een stukje Italiaanse geschiedenis.

2012 De familie Borotalco breidt uit

Voor de eerste keer worden Borotalco producten ook beschikbaar buiten Italië, waar consumenten onmiddellijk verleid worden.

BOROTALCO BOROTALCO

Vintage

Een verhaal in kleuren

Jaren 20

Jaren 30

Jaren 40

Jaren 50